Для нас трохи дивно спекти пиріг та сховати його на поличку на місяць-півтора. А європейці саме так і роблять. Чому? Бо різдвяні традиції.
Одного разу і я приєдналася, вже десять років печу різдвяний кекс. А друзі та близькі ще восени нагадують, що чекають. Тож розповідаю про правила та лайфхаки святкової випічки.

Різдвяний фруктовий кекс: правила та лайфхаки



Комментарии
30.11.2020 в 16:09

життя - це те, на що звертаєш увагу
Щодо зберігання - якось я випадково помітила, що навіть мій зовсім неріздвяний кекс (правда, теж з сухофруктами) вже через тиждень має значно вишуканіший смак, тож варто почекати :nail:
30.11.2020 в 21:42

Падают листья
Всім, хто ще не пробував, раджу спробувати такі кекси! Я в перший раз зробила років п'ять тому і з тих пір кожен рік роблю. Тільки в мене, згідно рецепту, кекс треба через день розгортати и поливати алкоголем (я використовую ром, 1-2 ст. л.) Настоювати мінімум 2 тижні. Результат дуже смачний, але коли колег на роботі пригощала, то вони казали, що після такого кексу за кермо неможна :gigi: