Якщо адепти здорового способу життя, правильного харчування та інтервального голодування і можуть зрадити принципам, то лише заради них — чебуреків. Варто почути неповторний аромат смаженого тіста та запашної начинки, і далі все як в тумані, і вже замовляєш наступну порцію. Вікенд попереджає: втрачати волю краще у перевіреному місті! Тому підготував огляд місць з найсмачнішими чебуреками, кутабами та янтиками (це наче ті самі чебуреки, але смажаться без олії).

Смак, Крим і філософія. Де у Києві найкращі чебуреки



Комментарии
10.12.2020 в 17:46

"Удивительно, сколько всего случается, если вести дневник каждый день; а если пропустишь месяц, кажется, не было ничего, о чем стоит писать." О. Дуглас
Зваблюєш.... Тому Мефістофелем би працювати! Добре, що воно від мене далеко, тож я своїй дієті не зраджую... :alles:
10.12.2020 в 18:01

сама сиджу страждаю за чебуреками :coquet:
10.12.2020 в 19:07

Читаю, дивлюся, малюю
Прямо як для мене. Замовляю в Мусафірі зазвичай. А до цього усього дуже любила купувати в Справжніх чебуреках.
10.12.2020 в 19:18

мені така їжа - ситна, гаряча, м'ясна - супер-актуальна взимку.
10.12.2020 в 19:22

Читаю, дивлюся, малюю
Не дуже люблю м'ясо, а чебуреки люблю.

У Справжніх чебуреків були фруктові, колись сезонні.
10.12.2020 в 19:50

у нас в огляді є такі))
колись я рішуся і теж спробую)
10.12.2020 в 21:23

Читаю, дивлюся, малюю
Дуже смачні їла з чорницями.
10.12.2020 в 21:33

~Банни~, та ти просто кулінарна експериментаторка! не то що я, консерваторка. мені як чебурек - то навіть не з сиром, а тільки з м'ясом. буду якось виправляти це)
10.12.2020 в 22:27

Читаю, дивлюся, малюю
Макси_Лана, люблю більше янтики. З картоплею.
10.12.2020 в 22:38

А теперь нечто совсем другое
А чи знаєте ви, що чебурек - прямий нащадок турецького бурека? :) Ці пиріжки почали випікати у Анатолії, і з часом вони поширилися по всій Туреччині, а потім всій Османській імперії. Вони розповсюджені у країнах екс-Югославії, у греків, вірмен і навіть у Ізраїлі. Назва варіюється не дуже сильно (бурек, бюрек, бурекас тощо), але кожна країна додала власні варіанти інгредієнтів та приготування.
11.12.2020 в 09:01

"Удивительно, сколько всего случается, если вести дневник каждый день; а если пропустишь месяц, кажется, не было ничего, о чем стоит писать." О. Дуглас
Додатково варто відрізняти чебуреки від кутабів. :eyebrow: Чебуреки смажаться в олії, кутаби - на майже сухій поверхні, виключно за рахунок внутришнього соку.

изображение