Прямо зараз настали ті дні, коли знайомі та незнайомі люди печуть той самий пиріг. Звідки я знаю? Бо щодня бачу фоточки з ним у стрічці. І якщо ви ще не в армії прихильників, саме час приєднатися. А Вікенд розкаже, що то за пиріг, поділиться лайфхаками та розбереться, чому газета The New York Times кілька років поспіль друкувала цей рецепт.
Сливовий пиріг: рецепт та лайфхаки легенди з New York Times

Сливовий пиріг: рецепт та лайфхаки легенди з New York Times

в першому абзаці не зрозуміла:
Щораду редактор клявся...
це "щоразу"? Щороку? Кожної ради редакції?
Belus-gorri, делала с корицей. и мне очень ок.
но несколько моих подруг готовили без нее (со сливами или другими фруктами-ягодами) и говорят, что тоже съедобно)
Это наверное красиво так вышло из-за тростникового сахара, он карамельный по цвету. А у меня дома сахар вообще только такой, потому что на вкус нравится больше, но мы сахар практически никуда не употребляем, кроме сладкой выпечки, которую я делаю пару раз в год, и коктейлей, которые делаем примерно так же часто
в следующий раз тоже буду делать с ним))