Чому на магазинних полицях лише печериці та гливи? Чи справді гриби — важка некорисна їжа, як їх правильно збирати та чистити? Чому народні прикмети та поради про гриби не працюють, який гриб можна перетворити на цукерку чи желейку (спойлер: не лише трюфель).
Вікенд поговорив із Марією Зиковою, науковою співробітницею Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного НАНУ, кандидаткою біологічних наук. Вона розповіла, які гриби ростуть на Київщині, та дала поради грибарям-новачкам.
Від поганки до трюфеля: що треба знати про гриби Києва

Вікенд поговорив із Марією Зиковою, науковою співробітницею Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного НАНУ, кандидаткою біологічних наук. Вона розповіла, які гриби ростуть на Київщині, та дала поради грибарям-новачкам.
Від поганки до трюфеля: що треба знати про гриби Києва

тому і зробили!!
была тема про грибы.