Чому на магазинних полицях лише печериці та гливи? Чи справді гриби — важка некорисна їжа, як їх правильно збирати та чистити? Чому народні прикмети та поради про гриби не працюють, який гриб можна перетворити на цукерку чи желейку (спойлер: не лише трюфель).

Вікенд поговорив із Марією Зиковою, науковою співробітницею Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного НАНУ, кандидаткою біологічних наук. Вона розповіла, які гриби ростуть на Київщині, та дала поради грибарям-новачкам.

Від поганки до трюфеля: що треба знати про гриби Києва



Комментарии
18.08.2020 в 11:33

Кожен є ковалем своєї долі.
Дякую, дуууууууууже актуально!
18.08.2020 в 11:42

Girtab, а то!
тому і зробили!!
18.08.2020 в 14:58

постмодернизируй это!
Клаааас, очень интересно! Никогда не думала, что древесные грибы могут быть съедобными. И про иудино ухо не слышала вообще, а оно так прикольно выглядит.
18.08.2020 в 15:08

Верделит, про ухо как раз недавно у меня в Еде по пятницам писали)))
была тема про грибы.